Adres en Contact Gedragscode Privacy Statement Downloads Links

Publicaties

Titel
De Meester en de Drie Dienaren
De Sleutel tot Succes
Het Gehem van Succesvolle Relaties

Wie is er bij jou de baas?

Wanneer iemand jou zou vragen welk thema je professioneel het meest bezig heeft gehouden de afgelopen jaren, wat zou dat dan zijn? Waar heb je de laatste jaren met het meeste plezier aan gewerkt? Waar heb je het meeste succes mee geboekt?
Toen ik mezelf die vraag een tijdje geleden stelde, kwam er direct een helder antwoord bij me op: met het Verhaal van de Meester en de 3 Dienaren!
Laat me je uitleggen wat ik daarmee bedoel:

Het is mijn taak om mensen te leren begrijpen wat ze nodig hebben om te ontwikkelen naar de mens die ze, zakelijk en privé, willen zijn. Dat doe ik op verschillende manieren en één daarvan is het fungeren als professioneel gesprekspartner. In die gesprekken komt bijna altijd de worsteling aan de orde die wij als mensen kunnen hebben met ons eigen ineffectief gedrag, onze malende gedachten of met onze tegenstrijdige of vastzittende gevoelens.

Ons lichaam, onze gevoelens en onze gedachten gaan regelmatig volledig met ons aan de haal, vaak zonder dat we het in de gaten hebben. We zijn dan als een slaaf die volgzaam doet wat ons lichaam, onze gevoelens of onze gedachten ons hebben opgedragen…..Wanneer ik dan het verhaal van de Meester en de 3 Dienaren vertel, vinden mijn gesprekspartners altijd weer de weg naar boven: naar leiderschap over eigen gedrag, eigen gevoelens en eigen gedachten: mooi wanneer dat gebeurt!

Ik heb daarom besloten om dit verhaal in boekvorm te zetten en het voor iedereen beschikbaar te maken. In Het verhaal van De Meester en de 3 Dienaren doe ik je op een luchtige en begrijpelijke manier uit de doeken hoe je het gevecht met lichaam, gevoel en gedachten om kunt zetten naar een partnership die jou dient in je leven.

Lees meer over de workshops: klik hier

De Sleutel tot Succes

Praktisch Handboek voor Persoonlijke Ontwikkeling

Het tweede boek van José Mark.

Het Praktisch Handboek voor Persoonlijke Ontwikkeling, De Sleutel tot Succes is een werkboek waarmee u zelf het pad van persoonlijke groei en ontwikkeling kunt bewandelen.
Door het boek te volgen en de opdrachten in het werkboekgedeelte te volbrengen, komt u tot transformerende inzichten.

Het Handboek is te verkrijgen in de reguliere boekhandel. Of te bestellen met het bestelformulier.

Lees de boekrecentie [366 KB]

Het Geheim van een Succesvolle Relatie

Het eerste boek van José Mark.

Nog enkele stuks verkrijgbaar.

Hoe goed kan een liefdesrelatie zijn? Hoe creëer je een relatie die een bron van voldoening en geluk is?

Het antwoord op deze vragen zal voor iedereen anders zijn. Daarom nodigt dit boek je uit om opnieuw naar je relatie te kijken en naar jezelf zoals je in die relatie bent.
Op heldere wijze bespreekt José Mark alle aspecten die zij garantievoorwaarden voor een liefdevolle relatie noemt, zoals commitment, gelijkwaardigheid, vrijheid, ruimte voor ruzie en seksuele verbondenheid. Daarnaast word je in de werkboekgedeelten langs een zorgvuldig opgebouwde reeks vragen geleid die je inzicht zullen geven in twee hoofdzaken:
- Hoe goed ken je jezelf en je partner en hoe goed passen jullie bij elkaar?
- Wat zijn jullie individuele verwachtingen van een relatie en in hoeverre zijn die met elkaar in overeenstemming?
Als je de tijd neemt om de vragen echt te beantwoorden, zul je dingen over jezelf en je partner ontdekken waarvan je je niet bewust was en die je de mogelijkheid bieden om jouw relatie meer succesvol, liefdevol en vervullend te laten zijn.

Het Geheim van een Succesvolle Relatie geeft nieuwe dimensies aan je relatie en zal het begin zijn van een liefde die leuker, spannender en rijker is.

José Mark is al jaren gelukkig getrouwd.