Adres en Contact Gedragscode Privacy Statement Downloads Links

Over ons

Coaching is:

De conversatie met een ander die handelen, denken en voelen zodanig bevrijdt dat er nieuwe keuze(s) en resultaten uit voortkomen.

Wat zoek je?

In de afgelopen 19 jaar heb ik mensen begeleid in het (her)vinden en verder uitbouwen van hun eigen unieke kracht, waardoor zij sterke en zelfverzekerde mensen durven zijn.
Vanuit mijn ruime ervaring met het doorbreken van onbewust gedrag (automatische piloot) en het neerzetten van bewuste acties heb ik verschillende coachprogramma's ontwikkeld. Elk programma staat garant voor persoonlijke doorbraken en daadwerkelijke vrijheid van handelen.
Ik ben een aanhanger van het zogenaamde "Ontwikkelingsgericht Coachen": vanuit een niet-werkende situatie de patronen ontdekken zodat er een evolutie in je levensontwikkeling kan plaatsvinden. Dat is wat er bedoeld wordt met transformatie: een sprong naar een nieuw niveau van zijn.

Voor wie zijn de Axion Coaching Programma's?:

Managementteamleden, (middenkader) managers, projectleiders, account-managers, teamleiders, coördinatoren en andere leidinggevenden die meer over zichzelf willen leren.

Resultaten:

Gedragscode:

Axion onderschrijft de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).
Zie "Gedragscode".

Reguliere opdrachtgevers: