Adres en Contact Gedragscode Privacy Statement Downloads Links

Wie is José Mark?

“Het is mijn taak om mensen te leren begrijpen wat ze nodig hebben om te ontwikkelen naar de mens die ze, zakelijk en privé, willen zijn”.

Contactinformatie:

José Mark
Axion Transformatie & Coaching
Roswaard 4
6686 MN Doornenburg
Telefoon: 06 - 46 82 12 72
E-mail: (zie contactpagina)
LinkedIn:http://nl.linkedin.com/in/coachprofessional

Kantoor en coach ruimte

Specialisaties:
Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit, Identiteit, Communicatie, Uitstraling en Autoriteit, Intervisie, Bezinning en Bezieling.

Geboortejaar: 1958

Werkzaam als coach-professional sinds: 1993

Relevante werkervaring:
1985-1993: Verschillende accountmanagement functies met name in de ICT en de zakelijke dienstverlening, gericht op de grootzakelijke markt.
1993-heden: Zelfstandig gevestigd professioneel managementcoach gericht op (voornamelijk HBO+) lijn- en stafmedewerkers en teams.
2005-heden: Mede-directeur CoachNetwerk BV (CNw).
CoachNetwerk is een samenwerkingspartner van grote organisaties (Capgemini, Deloitte, Menzis, ArboUnie, Enexis, VNG, NOC*NSF en vele andere) die alleen met de beste coaches willen werken. CNw levert deze coaches voor al hun coachvragen. Voor meer informatie, kijk op de website www.coachnetwerk.nl.

Lidmaatschap beroepsorganisatie:
Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), geregistreerd Senior Practitioner Coach en Founding Member.
José was actief betrokken bij de oprichting van de NOBCO.

Werkervaring met:
ICT-sector, Overheid, Zakelijke dienstverlening, Overig bedrijfsleven.

Kenmerken van mijn coaching:
Wat mensen in mij herkennen is menselijkheid gekoppeld aan ruime zakelijke kennis en ervaring. Ik begeleid mensen op een actieve en vakkundige manier en stel ze daarmee in staat om op een heel natuurlijke manier blokkades te overwinnen en een nieuwe structuur voor de toekomst op te zetten.

Aan de hand van de coachvraag gaan wij samen in gesprek. Tijdens deze gesprekken nemen wij een aantal principes door die u direct de mogelijkheid geven uw vrijheid van werken en leven te (her)vinden. Wij durven open en eerlijk tot de kern te komen van uw leer- en levenspunten.

Mijn achtergrond en uitstraling zijn niet psychologisch, dit stelt mensen op hun gemak. Hierdoor praten ze makkelijker, ook over heel persoonlijke zaken, terwijl er toch een duidelijke afstand blijft bestaan in de relatie coach-cliënt.

Wat mij inspireert in mijn werk als coach is dat ik mensen mag begeleiden in het proces om meer keuze en vrijheid in hun leven te ervaren. Ik leef vanuit de persoonlijke missie dat mensen op liefdevolle wijze uitdrukking kunnen geven aan de vrijheid en schoonheid van hun bestaan.

Locatie: Axion Transformatie & Coaching is gevestigd op het Landgoed Roswaard, een puur Hollands stuk natuur van 57 hectare. Bij goed weer is er altijd gelegenheid voor een wandeling door de velden en langs de paarden.