Adres en Contact Gedragscode Privacy Statement Downloads Links

Intervisie

U kunt Axion Transformatie & Coaching ook inzetten als facilitator bij Intervisie. Intervisie is een methodiek waarin mensen van gelijkwaardig niveau elkaar ontmoeten met als doel te leren van elkaar. Deze mensen kunnen verschillen van discipline, van interesse, van functie, van achtergrond en hoeven niet per se tot in detail op de hoogte te zijn van elkaars werk en van elkaars organisatie. Ze hebben wel met elkaar overeen dat ze van elkaar willen leren door het gezamenlijk zoeken naar oplossingen voor zakelijke uitdagingen. Intervisie bevordert daarmee de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Wat zijn in het kort de kenmerken van Intervisie?

Intervisie is de afgelopen jaren een beproefd middel gebleken om van en met elkaar te leren en tot betere resultaten te komen. Het is de moeite waard om te onderzoeken hoe dit leermiddel kan dienen om continu scherp en in ontwikkeling te blijven.

Het spreekt voor zich dat dit proces begeleidt dient te worden door een kundige en onpartijdige facilitator. Hierdoor krijgen de deelnemers de handen vrij om zich volledig te richten op de onderhavige case en hebben ze de gelegenheid optimaal te leren van elkaar.

Referentie

Intervisie is een katalysator voor echte samenwerking!

Theo Pruijn, leidinggevende Gemeente Overbetuwe,
Theo neemt deel aan één van mijn Intervisietrajecten.