Adres en Contact Gedragscode Privacy Statement Downloads Links

Programma's

De Axion Coaching Programma's zijn speciaal ontworpen ter begeleiding van mensen die op een keerpunt staan in hun leven en/of een volgende stap hierin willen zetten.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden

Voor wie is de coaching geschikt?

Niemand heeft een coach nodig, iedereen kan er één gebruiken.

De sleutel tot meesterschap ligt in het vermogen om gecoacht te worden.

Wij leggen voor onszelf hoge maatstaven aan en vinden misschien dat wij alles zelf moeten kunnen. De vraag is of dit altijd juist is en tot de beste resultaten leidt.
Juist waar het gaat om hoogstpersoonlijke thema's waar je in werk of leven tegenaan loopt, zijn andere invalshoeken (van een neutrale en vertrouwelijke gesprekspartner) van belang. Dat kunnen vrienden zijn die de juiste vragen stellen en verhelderende invalshoeken aanleveren, maar dat moeten dan ook echte vrienden zijn, die de juiste mensen zijn om de dingen te zeggen die gezegd moeten worden en die niet bang zijn de vriendschap te verliezen.
Een coach kan als een geschikte tijdelijke 'vriend' fungeren, bij wie twijfels en onzekerheden risicoloos ter sprake kunnen komen. Het uitoefenen van persoonlijk leiderschap is uitermate complex en daarnaast roept iedere fase van de levensloop weer nieuwe twijfels en vragen op. Gelukkig wordt coaching in deze tijd voor iedereen een meer geaccepteerde optie.

(Uit "De Schoonheid van het Coachen", Adriaan Hoogendijk).