Adres en Contact Gedragscode Privacy Statement Downloads Links

De Meester en de Drie Dienaren

Wie is er bij jou de baas?

Wanneer iemand jou zou vragen welk thema je professioneel het meest bezig heeft gehouden de afgelopen jaren, wat zou dat dan zijn? Waar heb je de laatste jaren met het meeste plezier aan gewerkt? Waar heb je het meeste succes mee geboekt?
Toen ik mezelf die vraag een tijdje geleden stelde, kwam er direct een helder antwoord bij me op: met het Verhaal van de Meester en de 3 Dienaren!
Laat me je uitleggen wat ik daarmee bedoel:

Het is mijn taak om mensen te leren begrijpen wat ze nodig hebben om te ontwikkelen naar de mens die ze, zakelijk en privé, willen zijn. Dat doe ik op verschillende manieren en één daarvan is het fungeren als professioneel gesprekspartner. In die gesprekken komt bijna altijd de worsteling aan de orde die wij als mensen kunnen hebben met ons eigen ineffectief gedrag, onze malende gedachten of met onze tegenstrijdige of vastzittende gevoelens.

Ons lichaam, onze gevoelens en onze gedachten gaan regelmatig volledig met ons aan de haal, vaak zonder dat we het in de gaten hebben. We zijn dan als een slaaf die volgzaam doet wat ons lichaam, onze gevoelens of onze gedachten ons hebben opgedragen…..Wanneer ik dan het verhaal van de Meester en de 3 Dienaren vertel, vinden mijn gesprekspartners altijd weer de weg naar boven: naar leiderschap over eigen gedrag, eigen gevoelens en eigen gedachten: mooi wanneer dat gebeurt!

Ik heb daarom besloten om dit verhaal in boekvorm te zetten en het voor iedereen beschikbaar te maken. In Het verhaal van De Meester en de 3 Dienaren doe ik je op een luchtige en begrijpelijke manier uit de doeken hoe je het gevecht met lichaam, gevoel en gedachten om kunt zetten naar een partnership die jou dient in je leven.

De eerste recensies zijn gelijk al heel positief:

Een waar plezier om te lezen en voor iedereen geschikt. Het wordt al lezende steeds boeiender, ik wilde het in één keer uitlezen. Mooie opbouw, sprekende voorbeelden en mooi uitgewerkt. Kortom: ik ga dit boek heel vaak weggeven aan mensen waarvan ik denk dat ze er heel goed hun voordeel mee kunnen doen.
Trudelies Schouten, redacteur bij Sanomamedia

Ik ben heel blij met het boek, dat er ook nog eens mooi uitziet met de prachtige illustraties van kunstenares Anita Link-Schuyer en nodig je daarom van harte uit om mijn nieuwe boek bij me te bestellen.
Ook kun je deelnemen aan de workshops die ik rondom dit thema organiseer.
Je krijgt het boek dan als onderdeel van de workshop mee, waarna het lezen ervan dubbel zo helder en inzichtelijk is!

Je kunt het inschrijfformulier hier [170 KB] downloaden. Of vul het web-formulier in: Klik hier.

Het Verhaal van de Meester en de 3 Dienaren is exclusief bij mij te koop voor € 14,75 (exclusief portokosten) en is ook als E-book beschikbaar voor E-Readers, IPad en PC’s voor € 7,95.
Je kunt beide uitgaven van het boek vandaag al bij me bestellen door me een mail te sturen naar jose@axiontc.nl.

Voor een voorproefje ga naar: Voorproef

Kijk ook voor meer werk van Anita Link-Schuyer op www.anitalinkschuyer.nl

Details:

Data: op aanvraag
Tijden: 10:00-16:00 uur

Vraag José Mark voor details over de eerstvolgende workshop.

Inschrijven en vragen: bel 06 - 46 82 12 72 of email met jose@axiontc.nl